22. veljače 2017.

Fortune Favours the Brave- Makeup Revolution London


Kao što sam već jučer najavila da ću pisat recenziju one divne palete da sad ispunim svoju obavezu...Dakle, riječ je o brendu Makeup Revolution, a sama paleta o kojoj želim da vam pišem zove se Fortune Favours the Brave.

 
Fortune Favours the Brave paleta dolazi u prelijepom pakovanju zlatne boja, pri čemu je samo pakovanje dosta čvrsto i prema tome dosta kvalitetno.Sa unutarnje strane palete nalazi se ogledalo koje je super, a također dobije se jedna dvostrana četkica koja je s jedne strane  za nanošenje sjenila,a s druge strane za blendanje. Kao što sami znate da četkice koje dođu uz paletu nisu neke kvalitete,ali ova iskreno može da posluži za neki brzinski make-up. 



 
 Sljedeće na redu i meni najvažnije jesu nijanse. Eh, tu se ima šta pisati :D. Zaista sam oduševljena i prezadovoljna kvalitetom sjenila. Omjer cijena-kvalitet je više nego odličan. Kada je u pitanju boja sjenila, mislim da vam je dovoljna samo ova paleta da biste mogli napraviti i dnevni i večernji look. U njoj imate od najsvjetlijih do najtamnijih. Tu su bijele,rozikaste, crna koja je najcrnja boja koju sam vidjela, dakle crna kao ugalj :D, ali iskreno, pa tu su i zelene, ljubičaste, plave, smeđe...dakle za svakog ponešto. I da, naravno da ne zaboravim također bitnu stvar a to je da u njoj imate 30 sjenila od kojih dođe 10 matt sjenila, a ostalih 20 su sjajne i sedefaste. Dakle, jednom riječju savršenstvo, kao što će te imate priliku da vidite na slikama. Još jedna bitna stvar jeste da su sjene zaštićene klasičnom prozirnom folijom na kojoj su ispisani nazivi sjenila. Što se tiče sjenila, moram da kaže da se ne truse.






Pigmentacija  zavisi od nijanse do nijanse.To ćete vidjeti na fotografijama. I još da napomenem da ispod nijanse nisam stavljala nikakvu bazu.


Prva slika:  Glimmer; Buffer; Peachy; Hope; Fortune; Skylight; Transformer; Midnight Rainbow.



Druga slika: Ice Cloud; Golden Coins; Cashmere; Tip Top; Yes Please; Green Machine; Smoothie.

 
Treća slika: Soft; New World; Favour; Sunset Hour; Super Gold; Winning; Brave; The Revolution.

 
Četvrta slika: Caffeine; Latte; Pink Diamond; Creme; Drama Queen; Lonely Planet; Blacque.

A na sljedećim slikama možete vidjeti kako izgledaju na očima.




Paletu sam kupila po cijeni od 38 KM, kod djevojaka iz Sarajeva. Dostavu nisam platila,već sam lično preuzela, ali poštarina iznosi 5 KM za sve one koji nisu iz Sarajeva.

Facebook stranica preko koje možete poručiti, ili samo pogledati je ova:https://www.facebook.com/makeuprevolutionbih/?ref=ts&fref=ts


Da li vam se sviđa ovakav tip recenzije, ukoliko vam se sviđa pišite u komentare. 
Pišite da li vi posjedujete neku Makeup Revolution paletu i kakvi su vaši utisci, jer ne želim da ostanem samo na ovoj paleti, u planu imam da kupim i ostale njihove najprodavanije palete kao i da probam ostale proizvode.
Admira & Amila
Šaljemo vam puno poljubaca

Nema komentara:

Objavi komentar