31. srpnja 2017.

Bioten skin moisture CC cream




 Bioten CC krema je jedan od prvih proizvoda iz Bioten linije koji sam probala. Za Bioten proizvode sam dosta pročitala pozitivnih recenzija, a pošto sam trebala sebi da kupim neku toniranu kremu, odlučila sam se za nju. Kupila sam je u Konzumu, gdje za 50 ml proizvoda platite 7.95 KM, a Bioten proizvode možete kupiti i u CM-u..
Pošto nije bilo testera, te od moguće dvije ponuđene nijanse (light i medium) ja sam sebi uzela medium.





Bioten CC krema dolazi u običnoj plastičnoj ambalaži, pri čemu ima dosta siguran i čvrst poklopac. Kada je u pitanju sam otvor kroz koji izlazi proizvod, sasvim je dovoljne širine, pri čemu proizvod možete dozirati onoliko koliko je vama potrebno, dakle, ne postoji mogučnost da biste mogli istisnuti previše proizvoda.




Kao što sam već rekla, moja nijansa je medium, međutim prvi put kad sam je istisnula bojala sam se ipak da će mi biti tamnija, ali nakon što je umasirate u lice ona se nekako stopi sa prirodnom bojom lica.
Što se tiće samog mirisa,meni je ugodan, nije previše napadan, a ubrzo nakon nanošenja ga uopšte ne osjetite.





Krema je dosta sjajna i dosta tečna, i taj sjaj se zadrži neko vrijeme na licu, i to sve zavisi od tipa kože. Ukoliko Vam to smeta, uvijek postoji mogučnost setovanja.
Dosta se lagano razmazuje, ne ostavlja nikakve mrlje po licu. Kada je u pitanju pokrivna moć, pokrit će neka crvenila na koži,ali kada su u pitanju neke veće nepravilnosti ne očekujte čuda, ipak u te svrhe koristimo pudere:)..



Kada su u pitanju CC ili BB kreme, ja ih izrazito volim da koristim u danima kada želim samo da licu dam neki svjež i ujednačen izgled. Posebno ih volim da koristim u ljetnim danim jer ne daju težak osjećaj licu.

E sad da se ne ponavljam na sljedećim slikama će te vidjeti šta kažu iz Biotena za ovu CC kremu, takođe možete pročitat i za koju starosnu dob je preporučuju.
 


Sastojci


Svakako imam namjeru da probam još neke Bioten proizvode, pa ukoliko ste probale neki koji vam se dopada pišite da i ja probam :D

Ljubim vas

18. srpnja 2017.

Ziaja kreme za lice-dnevna i noćna krema sa kozijim mlijekom


Ziaja kreme sa lica sa kozijim mlijekom su otkriće za mene. Inače, nemam problema sa kožom, ali u nekim trenutcima mi zna biti dosta suha. Od kad koristim ovu kremu, lice mi je dosta bolje i vraća se u normalnije stanje.

Dakle, ziaja kreme sa kozijim mlijekom su za suhu i borama sklonu kožu lica i svima koji vole bogatu i kremastu strukturu.

Ziaja dnevna krema za lice


Dnevna krema za lice je dosta lagane tekstrure, lijepo se razmazuje, ne ostavlja masan film, dakle dosta lako se upija u kožu. Meni je to izrazito bitno ujutru jer ne volim kreme kojima treba dugo da se upiju. Kada je u pitanju miris, dnevna krema i nema nešto izrazito jak miris za razliku od noćne. Nisam primjetila neke jake promjene kad su u pitanju bore, ali kad je hidratacija u pitanju u tom slučaju vidim promjene. Koža mi je hidrirana i mekša i dosta nježnija na dodir.

 Sadrži kompleks kozijeg mlijeka, D-pantenol (provitamin B5) , Vitamine A i E koji hrane kožu i podržavaju njenu prirodnu ravnotežu.Poseduje UVA I UVB filtere koji kožu štite od prekomijernog sunčevog zračenja I prijevremenog starenja. Revitalizuje kožu i zaglađuje bore. Vidno smanjuje kožne iritacije. Efikasna je kao podloga za šminku,pH uravnotežena i dermatološki i alergološki testirana.











 Sastojci:





Ziaja noćna krema za lice 




Kada je u pitanju noćna krema, prema njoj imam više ljubavi. Ona je za razliku od dnevne dosta kremastija i masnija. Opet ponavljam kad je u pitanju noćna njega to mi u potpunosti odgovara. Volim taj osječaj kad se ujutru probudim pod rukom osjetim taj masni i hidrirani film.Ima dosta više izražen miris od dnevne,ali je miris ugodan, bar meni.Kao i dnevna i noćna krema sadrži kompleks kozijeg mlijeka, D-pantenol (provitamin B5) , Vitamine A i E koji hrane kožu i podržavaju njenu prirodnu ravnotežu.Poseduje UVA I UVB filtere koji kožu štite od prekomijernog sunčevog zračenja I prijevremenog starenja.. da se ne ponavljam...







Sastojci:



Kreme možete kupiti u svim Bingo i CM prodavnicama. E ja sam je kupila u Bingu u setu po cijeni od 5.90KM, a dolaze u pakiranju od 50 ml.. Mislim da se i prodaju većinom tako u setu...U svakom slučaju vrijedi probati..


Uživajte u čitanju..
Ljubim vas