6. lipnja 2017.

Shea maslac za tijelo- Prirodna kozmetika by Aida Karamović


Ovo je prvi proizvod koji sam naručila od Aide, ali definitivno neće biti i posljednji. Kad je u pitanju proizvod o kojem ću danas da pišem njega ću definitivno naručiti uskoro jer radi u potpunosti.
Shea maslac za tijelo protiv strija je jedini proizvod koji je meni pomogao da krenem sa smanjivanjm strija na stomaku. Koristila sam mnoge standardne proizvode, ali ni jedan mi nije pomogao.

 Naravno ja ne očekujem od proizvoda da nakon nekoliko puta korištenja i od jednog pakovanja strije u potpunosti nestanu, ali očekujem da bar pokaže da to radi, da ja krenem vjerovati u taj proizvod. 
Strije sam dobila prvenstveno u trudnoči, i to tek u 9 mjesecu kada mi je stomak naglo krenuo da se razvlači. I pored korištenja mnogih proizvoda kako onih koji su napravljeni baš za sprječavanje pucanja kože u trudnoči do nekih drugih, nisam uspjela.
Za Aidu Karamović  čula od svoje prijateljice, koja je njen redovan kupac, pa ujedno to mi je najbolja i najsigurnija  preporuka :). Nakon toga ušla sam na njenu fb stranicu i vidjela sam upravo ovaj proizvod koji je u istom momentu privukao svu moju pažnju. Nakon čitanja mnogih komenatara i slika gdje su vidljive promjene na koži, odlučila sam da naručim.

Stigao je kroz 2-3 dana na kućnu adresu, i od tog momenta ga svaku noć poslije kupanja koristim, i s obzirom na koju količinu  ga ja stavljam na tijelo mogu vam reći da se slabo troši :)
Cijena za 100 ml je 20 KM, što je meni sasvim solidna cijena, jer je to ipak prirodni proizvod i s obzirom da radi svoj posao.
Kada je u pitanju sam proizvod ne mogu da vam pišem sastojke jer na samom pakovanju ne pišu, ali mogu vam reći da po mirisu mislim da ima kantarion ulje, a svi znamo koliko je to ulje zdravo. 





Zaključak:
Aida vam ne može obećati da će vam nakon jednog korištenja odmah ukloniti strije, jer koža kod svake osobe je drugačija, ali ukoliko budete uporne  ovaj proizvod vam može pomoći.
Mažite se, vježbajte, pazite na ishranu i sigurno će biti pozitivnih rezultata ,jer kako Aida kaže LIJEPA KOŽA JE U MODI : D


Ljubimo vas puno
O